Ga naar Homepagina

Dakcoating Amersfoort

Dakcoating in Amersfoort met kwaliteitsproduct

Dakcoating in Amersfoort kan door Schildersbedrijf Tjalle Brouwer op een vakkundige wijze snel worden aangebracht. Weersomstandigheden hebben net als mos en algen invloed op de conditie van het dak. Door een speciale coating aan te brengen op het dak wordt bescherming geboden tegen de weersinvloeden. Tevens wordt het dak van uw bedrijfspand beschermd tegen aanslag van algen en mos. Wij hanteren een klantgerichte service, waarbij betrouwbaarheid en eerlijkheid onze prioriteit hebben. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Deze service is gedurende het hele traject van toepassing vanaf de eerste kennismaking tot en met het aanbrengen van de dakcoating in Amersfoort.

Dak coaten in Amersfoort met Noxyde

Schildersbedrijf Tjalle Brouwer maakt voor het coaten van daken in Amersfoort gebruik van het hoogwaardige kwaliteitsproduct Noxyde. Dit is een roestwerende coating en beschikt over sterke eigenschappen. Zo is de coating extreem elastisch, heeft het product een zeer goede hechting en is er sprake van UV-resistentie. Wij kunnen uw grote metalen dak al binnen 1 dag coaten door te spuiten. Er wordt hierdoor een rubberachtige laag aangebracht, zodat het dak niet alleen vochtwerend wordt, maar ook vuilafstotend. Uiteraard kunt u bij ons uit een ruim aanbod van kleurcoating een keuze maken.Zie ook: Dakcoating Nijkerk en Damwand coating Nijkerk

Prijsopgave dakcoating in Amersfoort

Voor het aanvragen van een prijsopgave dakcoating in Amersfoort kunt u het online offerteformulier gebruiken. Uiteraard is het ook eerst mogelijk om persoonlijk kennis te maken met Schildersbedrijf Tjalle Brouwer. U kunt ons bedrijf op meerdere manieren bereiken. Zo kunt u gebruikmaken van het contactformulier of een email sturen naar info@tjallebrouwer.nl. Indien u ons liever direct persoonlijk spreekt, kunt u bellen naar 033 453 09 63. Wij zijn overigens gevestigd in Nijkerk, maar hebben een breed werkgebied, waar Amersfoort onder valt. De scherpe offerte krijgt u gratis en vrijblijvend toegezonden met een duidelijk overzicht van de kosten.