Ga naar Homepagina

Dakcoating Nijkerk

Dakcoating in Nijkerk door professional

Dakcoating in Nijkerk wordt door Schildersbedrijf Tjalle Brouwer op professionele wijze vakkundig en snel uitgevoerd. Het is belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkom het moeten vervangen van uw dak als gevolg van aantasting door mos, algen en weersinvloeden. Dat kan op een eenvoudige en efficiënte manier. Het dak van uw bedrijfspand in Nijkerk kan door ons van een dakcoating worden voorzien. Daarmee wordt bescherming geboden tegen de groei van mos, algen en tegen verschillende soorten weersomstandigheden. Het bespaart aanzienlijk veel kosten om niet het hele dak te hoeven vervangen, maar door voor onze oplossing te kiezen.

Dak coaten in Nijkerk met roestwerende coating

Dak coaten in Nijkerk kan door ons vakkundig worden uitgevoerd met een roestwerend product. Noxyde is de naam van het product dat wij op grote metalen daken aanbrengen. Dat kan door Schildersbedrijf Tjalle Brouwer in één dag gerealiseerd worden. Het voordeel dat Noxyde te bieden heeft, is dat dit coatingproduct over sterke eigenschappen beschikt. Zo is de hoge roestbescherming uniek te noemen. De coating is echter eveneens zeer elastisch en zorgt voor een uitstekende hechting. Verder is het middel UV-resistent. U profiteert bij de keuze om uw dak te laten coaten bovendien van onze kernwaarden, zoals betrouwbaarheid, eerlijkheid en vakkundigheid.Zie ook: Damwand coating Nijkerk en Damwand coating Amersfoort

Prijsopgave voor dakcoating in Nijkerk aanvragen

Schildersbedrijf Tjalle Brouwer biedt volledige transparantie en gedurende het hele traject kunt u op onze klantgerichte service rekenen. U kunt bij ons vrijblijvend een prijsopgave voor dakcoating in Nijkerk aanvragen. Wij hebben hiervoor online een apart formulier beschikbaar. U kunt ons voor meer informatie of het maken van een afspraak telefonisch bereiken op 033 453 09 63. Daarnaast hebben wij een contactformulier beschikbaar en zijn wij via mail te bereiken op het volgende emailadres info@tjallebrouwer.nl. Wij zijn gevestigd aan de Zijdevlinder 1145 in Nijkerk.